Aclariments Extraescolars i Menjador

Publicat per admin@afaescolabarcelona.cat el

Arran de les diverses consultes que ens heu fet arribar, des de l’AMPA creiem convenient traslladar-vos els següents aclariments:

Servei d’Acollida (matins):

Pel que fa a aquest servei és important que tingueu present que estarà disponible per a les famílies  sempre que l’entrada del menor es faci abans de les 8:45 h. Per temes logístics relacionats amb els protocols de seguretat enfront la Covid-19 en entrades i sortides de l’escola, és inassumible fer acollides després d’aquesta hora. 

Els nens i nenes que es quedin al Servei Mainadera seran acompanyats pels monitors, a les hores assenyalades pels diferents grups escolars, respectant sempre les normes de seguretat i higiene corresponents. Per aquest motiu, el Servei d’Acollida finalitzarà a les 9.30h, hora fixada per l’escola per l’entrada del darrer grup.

Servei de Ludoteca (tardes):

Durant el mes de setembre, el Servei de Ludoteca, independentment de l’horari de sortida de l’escola fixat per cadascun dels diferents grups escolars, finalitzarà a les 17 hores. Si us plau, us preguem la màxima puntualitat en la recollida dels vostres fills i filles.

Comissió Menjador:

Aprofitem aquest correu per traslladar-vos la proposta que ens fan arribar des d’aquesta Comissió. Els nens i nenes a partir de 1r de primària podran portar opcionalment una ronyonera o similar per guardar adequadament la mascareta durant el dinar o per portar mocadors de paper. A partir de tercer podran, també, portar una petita ampolla de gel hidroalcohòlic. 

Som conscients de l’esforç de les famílies en aquest inici de curs i de les dificultats amb les quals ens trobem, però és necessària la col·laboració i comprensió de tots i totes per poder tirar endavant aquest curs tan complicat i fer-ho de la millor manera possible per als nostres fills i filles. 

Molts ànims a tots i totes!

Categories: ExtraescolarsMenjador