Xocolatada solidària 2021

Publicat per admin@afaescolabarcelona.cat el

Un any més volem participar de la proposta de col.laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu, per recaptar fons per al laboratori d’investigació de càncer infantil.

Ho farem amb una XOCOLATADA SOLIDÀRIA el proper 26 de març a la nostra escola!  Els tutors dels nostres nens i nenes els hi repartiran, abans de sortir de classe,  aquest berenar solidari perquè gaudeixin d’aquesta xocolatada. Tot adaptat a les mesures de seguretat i higiene necessàries en aquest temps de pandèmia i, en cas de necessitar-ho,  amb opció de berenar adaptat per a infants amb intolerància a la lactosa i/o celíacs.  

L’objectiu d’aquest “cacau” és fer-vos arribar l’oportunitat de contribuir a recaptar fons amb els nostres donatius, triant l’opció que més us convingui:

1. A través del següent enllaç, directament a Sant Joan de Dèu,  indicant el CODI D’INSCRIPCIÓ de la nostra escola, el 1728:  https://xocolatadasolidaria.org/landing/donacio.html

2. Per Bizum, al número 638686991, amb el concepte Xocolatada-EB.

3. O en efectiu, us convidem a que passeu pel parc de la Plaça del Sol de Baix perquè ens ajudeu a omplir la guardiola o comprar les nostres “xocolatines solidàries” que vendrán els nens de l’escola. 

Col.laboreu! Ajudem a les famílies que estan patint una situació tan difícil fent-lis arribar tot el nostre suport en la manera que ens és possible!

Tots els vostres donatius s’ingressaran al compte de l’Obra Social Sant Joan de Déu per col.laborar amb el Laboratori de recerca de càncer infantil de l’Hospital.

Hem d’agraïr la col.laboració de “Consum” i “Bon Preu” que s’han sumat a aquesta jornada solidària de l’escola!

Moltes gràcies a tots!! Vinga famílies, muntem un bon cacau junts!

Categories: Solidaria