Èxit Xocolatada 2021

Publicat per admin@afaescolabarcelona.cat el

Confirmat, VAM MUNTAR UN BON CACAU!! 🤎

Un any més les famílies de l’Escola Barcelona heu respost! Gràcies a totes per la vostra col.laboració!! Ja podem dir que junts hem muntat un bon cacau!! 🥳

Junts hem aportat 1.162,77€ que de ben segur ajudaran a aconseguirem millorar els tractaments, cercar de nous i ajudar als infants i famílies que es troben en aquesta lluita contra el càncer infantil. 

Us emplacem a consultar la web de la https://xocolatadasolidaria.org per trobar més informació del projecte en el que hem col.laborat i informar-vos de com s’inverteixen els fons recaptats. En la mateixa web, si algú s’ha quedat amb ganes de col.laborar, podrà fer-ho fins a final de curs indicant el codi d’inscripció de la nostra escola, el 1728.

🍫I moltíssimes gràcies FAMÍLIES per fer-ho possible!! I agraïr també als comerços del barri, tant a Bon Preu com a Consum, la seva col.laboració en aquesta petita acció solidària ajudant-nos a fer-la possible!! 🍫A TOTS I TOTES MOLTES GRÀCIES!!

Categories: Solidaria