Anglès

alumnes de P4 i P5 

En aquestes edats, posem èmfasi a l’aspecte lúdic de les classes. És molt important que s’ho passin bé alhora que aprenen i per això la metodologia es basa en jocs, contes, cançons i diferents activitats, totes en anglès. Així, per exemple, quan fem un conte els nens i les nenes han d’aprendre primer el vocabulari mitjançant jocs i repetició.

Les classes es fan en la seva totalitat en anglès. Pensem que això és molt positiu per l’alumnat, doncs s’acostuma a sentir la llengua i assoleix una comprensió natural de les instruccions de classe.    

alumnes de 1r a 6è 

L’Acadèmia que imparteix les classes és Master Languages (C/Vallespir, 171), tots els professors són natius (britànics, irlandesos…). Els nivells amb que treballen segueixen els continguts de Cambridge YLE. 

1r : Per aquestes edats, es posa l’èmfasi a l’aspecte lúdic de les classes. És molt important que s’ho passin bé alhora que aprenen i per això la metodologia es basa en jocs, contes, cançons i diferents activitats, totes en anglès. Així, per exemple, quan es fa un conte els infants han d’aprendre primer el vocabulari mitjançant jocs i repetició. 

Les classes es fan en la seva totalitat en anglès, ja que és molt positiu per l’alumnat, doncs s’acostuma a sentir la llengua i assoleix una comprensió natural de les instruccions de classe. Les classes es fan un cop per setmana a les aules de l’Escola. 

2n a 6è : Els grups són reduïts i estan dividits per nivells. L’activitat es realitzarà en les instal·lacions de Master Languages (C/Vallespir, 171), dos cops a la setmana

A les 16 h els professors recolliran l’alumnat a la nostra Escola i les famílies recollireu els vostres fills i filles a les 17:15 h a les instal·lacions de Master Languages.

A partir de 3r, si es fa l’activitat d’anglès per primera vegada amb l’acadèmia, l’infant haurà de fer una prova per tal de poder establir el nivell.

En el rebut d’octubre es facturaran 25 € en concepte de material escolar (llibre). 
Recordeu que en el cas que reserveu plaça en l’activitat, serà necessari que ens lliureu el full d’autorització de sortides ja que l’activitat es realitza fora de les instal·lacions de l’escola.