Fútbol

Alumnes de 1r a 6è 

L’objectiu principal d’aquesta activitat és que els nens i nenes aprenguin a jugar al futbol sala, alhora que puguin participar en les competicions del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona o de la Federació Catalana de Futbol. 

Els alumnes de 3r a 6è tindran l’oportunitat de participar en les competicions del CEEB o de la Federació Catalana de Futbol. Les famílies assumiu el compromís de participar i acompanyar els vostres fill/es a les competicions. Recordeu que els partits es jugaran divendres a la tarda o els dissabtes al matí, fora de l’horari escolar, a la pista de l’Escola així com en les pistes dels equips que participin a la competició, que són equips amb seu a la ciutat de Barcelona

Competició: cal que les famílies de l’alumnat de 3r a 6è que s’inscriguin en aquesta activitat indiquin si el seu/va fill/a participarà en les competicions, de cara a poder fer les previsions dels equips que es podran organitzar i poder gestionar la comanda de la roba esportiva. L’equipament està inclòs en l’import de l’activitat i la quota mensual és diferent si es competeix  (33,00 € /pendent del pressupost definitiu).