INFORME FESTA SOLIDÀRIA

Publicat per admin@afaescolabarcelona.cat el

Benvolgudes famílies:

Us adjuntem l’informe mensual de IPI on aquest mes ja hi ha part dels nostres diners de la festa solidària. Podem estar ben orgullosos: aquests somriures són una mica nostres.

AJUDEM A MALI!
Juny 2014
 
Gràcies al suport i implicació de tots els socis, famílies i patrocinadors d’IPI-COOP, durant el mesos d’abril i maig hem pogut seguir enviant recursos a Mali per al sosteniment dels centres d’acollida d’infants, que com sabeu estan en una situació molt precària pel context que viu el país.

Concretament, s’han enviat 1.910.- euros en dues remeses, per comprar materials, aliments i articles de primera necessitat per al centre Assureme Rue Mali de Bamako.

Des de l’inici de la campanya Ajudem a Mali, iniciada ara fa aproximadament un any i escaic, hem aconseguit recaptar 33.685.- euros. Amb el vostre suport, confiem poder dur a terme més accions i assolir més recursos per assistir a aquests infants que depenen, en gran mesura, de nosaltres.

Us recordem que el compte de la Fundació IPI-COOP segueix obert per a totes les persones i entitats que volgueu seguir col·laborant en aquest programa: IBAN: ES82-2100-3205-1122-0047-4499.

Moltes gràcies.


Categories: Solidaria

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.